| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Monika S.
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 7:52 pm Temat postu: Wyjście na Dzień Wspólnej Modlitwy Grona Przyjaciół AWSD |
|
|
Na stronce AWSD zamieszczono ogłoszenie o Dniu Wspólnej Modlitwy Grona Przyjaciół AWSD. Ma się ta imprezka odbyć w sobotę 14 listopada, rozpoczęcie o 14:30.
Dzień ten jest okazją do odwiedzenia swoich znajomych studentów AWSD których poznajemy głownie na oazach, z tego co kojarzę (a jeszcze nie byłam na takim dniu) jest też wspólny posiłek i oprowadzenie po seminarium - ze zdjęć na stronie awsd z zeszłego roku można zobaczyć, że jest też wspólna msza.
Ogólnie okazja jak okazja do wspólnej modlitwy i wyjścia gdzieś większą ilością ludzi ze wspólnoty, zawsze można by się przejść A później wspólnie na scholę.
To kto by się wybrał gdybyśmy szli? _________________ Te Deum laudamus:
te Dominum confitemur.
Te aeternum Patrem
omnis terra veneratur. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewik
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 8:05 pm Temat postu: |
|
|
| Moniko fajnie jakbysmy zmobilizowały wiecej osob i poszły, ja mam wolne w pracy także chetnie pojde:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monika S.
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 8:13 pm Temat postu: |
|
|
No, byłoby naprawdę miło iść większą liczbą osób z oazy/scholi/ministrantów. Wspólnota z Moniek wiem, że od kilku lat jeździ sobie grupką tam Zawsze to okazja do spotkania i modlitwy. _________________ Te Deum laudamus:
te Dominum confitemur.
Te aeternum Patrem
omnis terra veneratur. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|