Forum maksymilian.bialystok.opoka.org.pl Strona Główna maksymilian.bialystok.opoka.org.pl
Forum Parafii p.w. Św. Maksymiliana w Białymstoku

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Drobna zachęta. (kto tu bywa?)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum maksymilian.bialystok.opoka.org.pl Strona Główna -> ministranci
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Damian_B

PostWysłany: Sob Cze 20, 2009 8:07 am    Temat postu: Drobna zachęta. (kto tu bywa?) Odpowiedz z cytatem

Witam.

Pierwotnie chciałem się odważyć pozachęcać nas do drobnych prac własnych, jednakże nie widzę w tym dziale żadnych postów a forum przecież nie istnieje od dzisiaj. Dlatego chciałbym się zorientować ilu z nas (ministrantów) w ogóle tu zagląda. Dlatego proszę o rejestrowanie się i odpowiadanie na post, imieniem czy czymś innym, dając oznakę życia.
Jak się zbierze nas trochę to może coś się ruszy. Jako, że zazwyczaj nie dysponuję czasem aby być z wami na spotkaniach ministrantów to nie mam pojęcia co na nich się dzieje. Dlatego też, przy okazji jak ktoś na je chodzi to mógłby mnie oświecić i napisać co na tych spotkaniach robicie.

Nie wiem czy w ogóle coś tu wypali, możliwe, że post zostanie bez odpowiedzi.
Co jakiś czas będę zaglądał badając wpisy.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
xtomixx

PostWysłany: Sob Cze 20, 2009 8:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to jakieś spotkania są? Surprised
xD
Tomek pozdrawia Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum maksymilian.bialystok.opoka.org.pl Strona Główna -> ministranci Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: